Beoordelings Portal

Deel uw opinie met andere kopers van keukens en deel uw persoonlijke ervaringen i.v.m. uw nieuwe ingerichte keuken.

Klantbeoordelingen

Zoeken

Onlangs zeer goed beoordeelde bedrijven:

img_0779-14

Zeer professioneel!

OQ Signature in 1083 Koekelberg
Beoordeling geschreven op 05-02-2024

Keuken op maat besteld en zeer tevreden van het resultaat! Prijs kwaliteit is top. Voor een degelijke prijs hebben we een superleuke keuken in ons gerenoveerd huis. Aanbeveling!

Wat een prachtige zaak en adviseurs!

Enka Keukens in 3565 AK Utrecht
Beoordeling uit Amsterdam, geschreven op 20-01-2024

Wat een prachtige zaak ! Wij hebben een mooie grote keuken gekocht. Leuk en vriendelijk adviseurs deze jongens hebben er echt verstand van. Ook de montage ging vlekkeloos.

keukensucces

Mooie keuken en super service

KeukenSucces in 1742LB Schagen
Beoordeling uit Obdam, geschreven op 10-10-2023
Afbeeldingen beschikbaar

Complete keuken incl montage en plavuizen vloer incl leggen van de plavuizen. Keukensucces heeft super met ons meegedacht in onze wensen, ook de monteur heeft met ons meegedacht tijdens het plaatsen, wij zijn Meer »

ekelhoff_logo_de_70_k-2

Uitstekende service en top kwaliteit!

Küchenland Ekelhoff in 48529 Nordhorn
Beoordeling uit Ede, geschreven op 30-08-2023
Afbeeldingen beschikbaar

Zoveel goed te zeggen dat ik niet weet waar ik moet beginnen, het feit dat dit inmiddels de vierde keuken is die wij bij Ekelhoff Keukens in Nordhorn en met name bij Sven Wensing zegt denk ik al een hoop. Voor Meer »

1 van 1 lezers vonden deze beoordeling waardevol

Uitstekende keuken

Rotpunkt Keukens
Beoordeling uit Wageningen, geschreven op 01-08-2023

Onze keuken is nu twintig jaar oud. Alle laden lopen nog licht en soepel. In al die jaren nog geen kastdeurtje hoeven bij te stellen. Het enige: soms raakt een stukje fineer los, maar met een beetje houtlijm is Meer »

Onlangs kritisch beoordeelde bedrijven:

Renovatie Hacker keuken morgen

Häcker Keukens
Beoordeling uit Keuken, geschreven op 04-02-2024

Even terugkomen op mijn vorige review, Noout meer een Häcker keuken. De fabrikant wil niet komen kijken en dat zegtg al iets over dit bedrijf. Waar we de keuken gekocht hebben draaien nu zelf op voor vervanging Meer »

logo_keuken_voor_thuis_003

Eindeloos wachten

Accénto Keukens in 9104 GK Damwâld
Beoordeling uit stadskanaal, geschreven op 09-01-2023
Afbeeldingen beschikbaar

Op 14-9-2022 werd onze langverwachte keuken geplaatst door KüchenTreff Stadskanaal. Dachten wij. Maar er was fout opgemeten. Een kastje en twee laden moesten vervangen worden, wat na twee maanden wachten ook Meer »

Onderdelen worden niet geleverd

Keller Keukens
Beoordeling uit Amsterdam, geschreven op 28-11-2022

Ik kreeg een woning met een nieuwe Keller keuken van 2021. Wilde een aanpassing maken door een extra lade en andere frontjes aan te brengen. Daar doet Keller niet aan. Vragen daarover worden niet beantwoord. Je Meer »

Meer over het onderwerp van beoordelingen

We bieden een onafhankelijk, geloofwaardig en neutraal platform. We verifiëren onze beoordelingen a.h.v. het in de Richtlijnen voor de beoordeling beschreven proces.

Beoordelingen per categorie

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!