Beoordelingssysteem & Kwaliteitsmerk

Met welke keukenstudio in uw omgeving kunt u het snelst contact opnemen? In ons beoordelingsportaal ziet u in één oogopslag welke keukenfabrikanten en fabrikanten van keukenapparatuur positieve ervaringen met andere kopers hebben verzameld of welke keukendealers in uw regio momenteel als uitstekend zijn beoordeeld op gebied van klanttevredenheid en aanbeveling.

Wat betekent onze zilverstatus?

Onze zilverstatus is gekoppeld aan het aantal actuele, positieve koopbeoordelingen. Degenen die minimaal 25 positieve beoordelingen bezitten met de algemene score 4.5, ontvangen automatisch onze zilverstatus. Als u op de hoogte wilt zijn van de zilverstatus, moeten minimaal 3 van de 25 positieve beoordelingen uit de afgelopen 12 maanden dateren. Zelfs als het aantal op het eerste gezicht klein lijkt, realiseer u zich dan hoeveel keukens een gemiddelde keukenstudio elk jaar verkoopt. Bovendien: niet elke koper zal een beoordeling schrijven, vooral omdat het ook over de aankoopbeoordelingen gaat. Vanaf het moment dat de keuken werd geselecteerd, gekocht en uiteindelijk geïnstalleerd en opgenomen, zijn er reeds drie maanden verstreken.

Zilverstatuscriterium - keukenadvies en -aankoop in de gespecialiseerde handel

Keukenadvies en -aankoop in de gespecialiseerde handel

Zilverstatuscriterium - levering met installatie

Levering met installatie

Zilverstatuscriterium - definitieve afname

Definitieve acceptatie van de keuken door de koper

Zilverstatuscriterium - Beoordeling van de volledige aankoop van de keuken

Beoordeling van de volledige aankoop van de keuken

Wat maakt ons goudcertificaat zo speciaal?

Het goudcertificaat wordt alleen gegeven aan dealers die onze zilveren status al hebben bereikt. Op hun eigen verzoek kunnen ze worden gecontroleerd op kredietwaardigheid en hun vermogen om met kritiek om te gaan. Ons certificatieproces vereist dat we de kredietwaardigheid van de dealer beoordelen en tegelijkertijd bepalen hoe de dealer op beoordelingen reageert:

  • Antwoordt hij op betwistingen?
  • Accepteert hij kritiek?
  • Doet hij aan zelfkritiek?

Als neutrale en onafhankelijke beoordelingsportal is het voor ons belangrijk om een omgeving te creëren waarin kopers van keukens hun ervaringen gemakkelijk kunnen delen, zowel goede als slechte. Het is belangrijk voor ons dat de toon zakelijk blijft en de dealers alle kopers die de moeite namen om een beoordeling te geven, ernstig te nemen.

Meer over het onderwerp van beoordelingen

We bieden een onafhankelijk, geloofwaardig en neutraal platform. We verifiëren onze beoordelingen a.h.v. het in de Richtlijnen voor de beoordeling beschreven proces.

Beoordelingen per categorie

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!