Juridische Zaken en & Richtlijnen

Richtlijnen voor de beoordeling

Als een onafhankelijk en neutraal beoordelingsplatform voor inbouwkeukens nemen we de meningen van onze gebruikers zeer ernstig en we ondersteunen uw mening over de keukensector. Dat wil zeggen dat we geen kritische beoordelingen op eenvoudig verzoek van bedrijven verwijderen, maar alleen als er een schending van de beoordelingsrichtlijnen bestaat of de verwijdering aangewezen of vereist is basis van rechtspraak van hogere rechtbanken.

Uit onze ervaring blijkt dat de kritiek in de meeste gevallen terecht is en beschermd wordt in het kader van de vrijheid van meningsuiting. Het is onze wens dat de bedrijven de kritiek die ze hebben gekregen, ernstig nemen en nauwkeurig onderzoeken. Daarom zetten wij ons in voor het verdedigen van de beoordelingen, indien nodig, zelfs voor de rechtbank.

We verifiëren onze beoordelingen via het hier beschreven proces - we bieden een onafhankelijk, geloofwaardig en neutraal platform:

 • Onze beoordelingen zijn niet te koop.
 • Onze beoordelingen weerspiegelen individuele ervaringen na aankoop en installatie van de keuken.
 • Gebruikers verplichten zich tot naleving van de hier genoemde richtlijnen en criteria.
 • De e-mailadressen van alle recensenten werden bevestigd of gecontroleerd op beschikbaarheid bij de publicatie van de recensie.
 • Klachten over de echtheid of juistheid van de beoordelingen worden onderzocht, en het kan zijn dat beoordelaars aankoopbewijzen of bewijsstukken moeten overleggen.
 • Recensenten kunnen ook vrijwillig een aankoopbewijs geven; recensies die door een aankoopbewijs ondersteund worden, worden gemarkeerd met "aankoop geverifieerd".

Onze richtlijnen

KeukenAtlas beheert het beoordelingsportaal, waar gebruikers na aankoop en montage keukendealers en -fabrikanten kunnen beoordelen. Elke objectieve en eerlijke mening is welkom, omdat het helpt om een authentiek beeld te geven van de keukenmarkt. De volgende richtlijnen zijn hiervoor van toepassing:

 1. Met KeukenAtlas kunnen klanten keukenstudio's, keukenfabrikanten en fabrikanten van keukenapparatuur beoordelen.
 2. Een voorwaarde voor een beoordeling op KeukenAtlas is dat klanten het te evalueren materiaal (keuken, keukenapparaat) daadwerkelijk hebben gekocht. Het beoordelen van een keukenleverancier of -fabrikant zonder een geldige koopovereenkomst tussen beide partijen is uitdrukkelijk verboden.
 3. Beoordelingen kunnen anoniem gebeuren. Het is verboden valse informatie te geven over de persoon en identiteit, en om te beoordelingen geven met verschillende profielen en zo de cijfers van een te evalueren bedrijf te vervalsen. Het is niet toegestaan om beoordelingen te geven over uzelf of als eigenaar, aandeelhouder of medewerker van een bedrijf om een beoordeling over dit bedrijf te maken of door een derde te laten indienen.
 4. Er mogen alleen waarheidsgetrouwe uitspraken worden gedaan, de ingediende beoordelingen moeten objectief worden gepresenteerd en zonder beledigende opmerkingen zijn opgesteld en ze mogen geen inbreuk maken op de rechten van derden, met name hun merk, auteursrechten en persoonlijke rechten. Persoonlijke gegevens van derden, zoals namen, telefoonnummers, e-mailadressen, enz., mogen niet worden gepubliceerd zonder toestemming van de betrokken persoon.
 5. Het is verboden om onjuiste beoordelingen in te dienen en beoordelingen op te nemen, die niet aan KeukenAtlas of de goederen en diensten die op het platform worden aangeboden, gerelateerd zijn. Het is ook verboden om open of verborgen advertenties, oproepen tot geweld, racistische of seksistische opmerkingen, politieke inhoud, zinloze of inhoud in vreemde talen te publiceren.
 6. KeukenAtlas kan beoordelingen en hun inhoud na de klacht van een bedrijf en na controle of verduidelijking met de betrokken partijen inhoudelijk wijzigen, inkorten of zwart maken.
 7. Mocht KeukenAtlas tot de conclusie komen dat een beoordeling de beoordelingsrichtlijnen of andere relevante wettelijke principes schendt, dan behoudt KeukenAtlas zich het recht voor om de gegeven beoordelingen te allen tijde en zonder opgave van redenen te blokkeren of te verwijderen. Als een beoordeling door KeukenAtlas moet worden onderzocht, is voorlopige blokkering ook mogelijk tot nader order. Houd u aan de beoordelingsrichtlijnen om de publicatie van uw beoordeling zo kort mogelijk te laten duren en geef KeukenAtlas de nodige steun bij vragen over uw beoordeling.

Meer over het onderwerp van beoordelingen

We bieden een onafhankelijk, geloofwaardig en neutraal platform. We verifiëren onze beoordelingen a.h.v. het in de Richtlijnen voor de beoordeling beschreven proces.

Beoordelingen per categorie

Beoordelingen van andere gebruikers vindt u onder onze desbetreffende rubrieken:

Deel uw ervaring!

Laat andere potentiële kopers weten hoe de aankoop van uw keuken is verlopen.

Nu beoordeling afgeven

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!