Stijlen en ontwerpsoorten

Landelijke Keukens – De grote KeukenAtlas Special

Traditioneel of modern – de nieuwe oude trend bij de inbouwkeukens zijn de landelijke keukens: Wie een keuken in landelijke stijl plant moet op een paar dingen letten. We hebben hier ontwerptips en karakteristieken van de meest populaire landelijke keukenstijlen voor u verzameld. Laat u zich inspireren, lees welke details de robuuste charme van een landelijke keuken bepalen en welke fabrikanten landelijke keukens en de passende inbouwpparatuur vervaardigen.

Houten keukens – De grote KeukenAtlas special

Houten keukens staan voor het wonen, leven en koken in harmonie met de natuur en de fascinatie voor een stijlvolle, natuurlijke woonomgeving. Echt houten keuken, massief houten keuken of volledig houten keuken: Hier krijgt u meer informatie over de voor- en nadelen van de verschillende houten keukens. We nemen u aan de hand door het verwarrende begrippendoolhof. Bovendien vindt u bij ons uw keukenpartner die met de unieke houten keuken uw individualiteit onderstreept.

Mini-keukens – De grote KeukenAtlas special

In kleine woningen is er geen plaats voor grote keukens. De oplossing kan een kleine of mini-keuken zijn. Hierin komt alles bij elkaar wat er nodig is om te koken – als u de keuken goed ontwerpt! Hoe lukt het voldoende bergruimte te creëren en waarop moet je bij de keuze van de apparatuur letten? Hier vindt u belangrijke informatie en een paar praktische ontwerpvoorbeelden zodat u binnenkort van uw kleine keuken of kooknis kunt genieten.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!