zeyko Keukens (zeyko Möbelwerke GmbH & Co.KG)

2 Klantbeoordelingen bekijken

Am Fohrenwald 1 - 78087 Mönchweiler (Duitsland)

zeyko Keukens

Zeyko keukens is een kleine keukenfabrikant uit het Zwarte Woud (Duitsland) die zich specialiseert in hoogwaardige keukens met hoge esthetische en ecologische eisen. De keukenfabrikant staat voor hoge kwaliteit en een sterke focus op keukens van massief hout.

Zeyko is in 1970 ontstaan als gevolg van een fusie tussen de keukenfabrikanten Zeyher en Kopp. Zeyko heeft de tradities van de twee fabrikanten samengevoegd.

Tegenwoordig hoort zeyko bij de la Cour-groep en werkt het bedrijf samen met de fabrikant allmilmö. Keukens van zeyko worden voornamelijk verkocht in eigen verkoophuizen, maar ook in keukenstudio's en meubelhuizen.

Het aanbod van zeyko verdeelt zich over twee collecties, waarbij er in beide collecties de mogelijkheid bestaat om bijzonder hoogwaardige houten kasten en fronten te kiezen.

De "collection moderno" staat voor een heldere lijnvoering, tijdloze en puristische vormen en experimenteervreugde. In deze designkeukens vindt u innovaties van zeyko, zoals praktisch functionele kasten, waarbij de beschikbare ruimte met behulp van indelings- en lade-elementen perfect benut wordt.

De deels greeploze keukens van de "collection moderno" zijn een waar design-highlight door de gewaagde en exclusieve materiaalcombinaties, zoals bijvoorbeeld metaal en leisteen, het gebruik van gesatineerd glas in verschillende kleuren en een gedurfde reductionistische aanpak op het gebied van de keukenarchitectuur. Dominant te zijn lijkt daarbij de witte hoogglans keuken.

De keukenideeën van de "collection classico" presenteren met hun cassettefronten en warme, ingetogen kleurkeuze een verbinding van de klassieke en moderne keuken, met een rustiek randje. Zeer gedetailleerde houtverwerkingstechnieken en oppervlaktebehandelingen dragen bij aan het exclusieve karakter van deze liefdevol vormgegeven woonkeukens. Talloze details blijven opvallen en verraden het experimentele handschrift van deze bijzondere fabrikant.

Bij sommige keukenconcepten treden elementen van de landelijke keuken in de voorgrond en herinneren daarmee aan vroegere tijden in Venetië of de Provence. De ontwerpers streven naar elegantie en harmonie. Ondanks hun ingetogenheid verkrijgen deze keukens de nodige charme dankzij deels robuuste, deels speelse romantische details zoals deurtjes met glas in lood, pilasters en kroonlijsten of keukenbankjes. Verschillende keukenconcepten zijn afhankelijk van een ambachtelijke afwerking van edel hout: klassieke Engelse keukens, Renaissance keukens, mediterrane keukens en moderne landelijke keukens.

Andere modellen zijn moderne interpretaties van de klassieke keuken waarbij gekozen is voor horizontale lijnvoering en pure, greeploze fronten. Ook hier is de extravagantie in de details te vinden: brede kaderfronten, platina kleurtinten, e.a.

De bijzonderheden van zeyko zijn ongetwijfeld de hoge kwaliteit, de bijzondere details en het specialisme dat alleen bij kleinere keukenfabrikanten te vinden is. De binnenuitvoering van de keukenladen is bijvoorbeeld in de basisuitvoering niet alleen van metaal, maar ook met schotten van hoogwaardig beukenhout uitgevoerd. De high-end versie is voorzien van zeer bestendig notenhout. Het systeem "zeyko inline" overtuigt qua design en functionaliteit. De hoge kwaliteit van dit product werd met de "reddot design award" bekroond.

Ook kan zeyko als kleine fabrikant maatwerk en individuele oplossingen aanbieden en wordt daarmee interessant voor keukenklanten die iets heel persoonlijks zoeken. De keukenfabrikant biedt praktisch alle mogelijke kleuren (volgens internationale kleurcodes) in de laksoorten gladde lak, kwartslak en hoogglans lak.

"De natuur is ons voorbeeld": zo beschrijft de keukenfabrikant zeyko zijn filosofie. Het PEFC-certificaat toont aan dat zeyko keukens niet alleen getest zijn op schadelijke stoffen, maar ook dat er uitsluitend hout gebruikt wordt dat uit gecertificeerd duurzaam bosbeheer komt. Bovendien draagt de keukenfabrikant het Duitse RAL-keurmerk en het GS (geteste veiligheid) keurmerk.

Wie geïnteresseerd is in een zeyko keuken, zal er wat voor over moeten hebben. De keukenfabrikant let op perfecte afwerking en hoogwaardige materiaalkeuze en zijn ontwerpers oriënteren zich aan de laatste keukentrends. Daardoor vallen Zeyko keukens in de hoge prijsklasse.

Aanbod

Nu keukenoffertes aanvragen:

Sie suchen eine zeyko Küche? Nutzen Sie unseren kostenlosen Service!