KüchenTreff

Harpstedter Str. 60 - 27793 Wildeshausen (Duitsland)

KüchenTreff

Met meer dan 380 partners is KüchenTreff GmbH & Co. KG een van de grootste keuken inkooporganisatie uit Duitsland. Sinds mei 2013 is Küchentreff ook actief in Nederland met ondertussen meer dan 100 leden. Ook in Oostenrijk, Slovenië, Polen en België is Küchentreff te vinden.

De consument profiteert van deze Europese organisatie doordat er door de gezamelijke inkoop prijsvoordelen ontstaan die aan de klant worden doorgegeven. Merk en verkoper in een: de naam KüchenTreff staat voor een veelzijdig aanbod, individuele keukenoplossingen en vakkundige service. KüchenTreff verkoopt jaarlijks ongeveer 30.000 keukens.

Moderne Familienküche von KüchenTreffKüchenTreff legt de nadruk sterk op duurzaamheid. De onderneming gebruikt grondstoffen die van het PEFC-keurmerk voorzien zijn. De PEFC-certificering garandeert dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt.

Bovendien dragen enkele keukens het "Blauwe Engel" keurmerk (van het Duitse ministerie van milieu). Dit milieukeurmerk staat voor producten met geringe milieubelasting en hoge gezondheidsbescherming.

Passend in ieder interieur

Freundliche Landhausküche mit Rahmenfronten

Moderne Küche mit Theke

De inbouwkeukens van KüchenTreff worden sterk gekenmerkt door individualiteit. Of u nu van moderne, klassieke of landelijke keukens houdt, door vele design- en combinatiemogelijkheden kan elk model aan de wensen van de klant worden aangepast.

De grote keuze aan kleuren, materialen, fronten en werkbladen garandeert een persoonlijke resultaat. Zo zijn er bijvoorbeeld keukenfronten verkrijgbaar van de verschillendste materialen, zoals melamine, polymeer, hout, acryl of glas.

Designelementen zoals grepen of knoppen benadrukken de stijl van de keuken. Naar wens kan uw keuken met een zitbar of bijzonder binnenwerk uitgerust worden. Bovendien wordt er perfectionistisch met ergonomische vraagstukken omgegaan.

Hochwertige Küche in KeramikgrauPuristische Küche in der Farbe WeißKüchenTreff belooft ook voor kleine ruimtes en bv. schuine daken een oplossing in petto te hebben waarmee de beschikbare ruimte optimaal benut kan worden. Er zijn keukenblokken te vinden voor alle klassieke keukenplattegronden, van de u-vormige keuken tot de open keuken met kookeiland. Voor elke ruimtelijke situatie en leefsituatie vindt u bij KüchenTreff een passende keuken.

Merken

Merken

Merken

Merken

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!