Franke (Franke GmbH Küchentechnik)

Mumpferfährstraße 70 - 79713 Bad Säckingen (Duitsland)

Franke

Het productassortiment van de Zwitserse firma Franke omvat naast gootstenen ook armaturen (keukenkranen), afzuigkappen, zeeppompen en afvalsystemen. Deze spoelbakfabrikant heeft recentelijk zijn handel uitgebreid en levert tegenwoordig zowel aan de particuliere als aan de zakelijke markt.

Het bedrijf ontwerpt spoelbakken met een moderne uitstraling. Door het sprekende design werken haar producten daardoor luxueus en hoogwaardig. Bij Franke vindt men welgevormde en elegante spoelbaklijnen die met passende producten en accessoires zoals manden, planken en zeefschalen zinvol voltooid worden kunnen.

De spoelbakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar: er zijn spoelbakken van roestvrij staal met verschillende kwaliteitsniveaus en spoelbakken van composietmateriaal met steenkarakter. Bovendien worden deze geleverd in meerdere inbouwstijlen en dimensies. Naast inbouw kan men kiezen voor opbouw en vlak-inbouw. Daardoor kunnen de spoelbakken in praktisch elk keukenblad ingebouwd worden en visueel meer of minder benadrukt worden binnen het keukenontwerp.

De gootstenen van Franke zijn solide producten die zich qua prijs overwegend in het middensegment bevinden.

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!