"Nolte vestiging almere"

Beoordeling van Kohl.... uit Almere, geschreven op 25-04-2024
Alle beoordelingen van Nolte Keukens

Totaalgemiddelde:
Montage- / inbouwdatum:
December 2023
Positief:
Goede kwaliteit keuken
Negatief:
Slechte communicatie keuken komt nooit af

Ervaringsbericht / commentaar

Eerste indruk september 2023:
Super goed gesprek gehad. Alle tijd gekregen. Het meedenken was ook erg fijn. En zeker werden wij maar ook onze twee kids op tijd voorzien van drinken en ijsje en als lunch heerliĵke tostis. Oog voor onze wensen en ook voor de kids. Echt een aanrader.( dit was in september)

Tweede indruk plaatsing december: maaten klopten niet. Na levering van goede onderdelen in januari maar voor 1 februari zou alles klaar zijn.

Update januari:
Er bleken krasjes op nog een greeplijst te zitten. Tja die komen er uiteindelijk toch wel maar voor zo een bedrag verwacht je een goede keuken. Uiteindelijk werd er gezechd als we nu een greeplijst gaan leveren is de keuken nooit af voor 1 februari. Maar ze zouden een pannenset geven ( nu in april 2024 nog niet gezien)

Update april:
Zo goed als het gesprek ging zo slecht gaat de communicatie nu. In februari zouden laatste delen binnen zijn echter verkeerde maat. De zijstol was exact hetzelfde als degene die te kort was.

Eind februari was de goede maat binnen bij Nolte volgens zeggen want op de vraag meet het even na en laat het ons weten is nooit geantwoord.
Echter na 2 weken contact zoeken met monteur ( want deze nam niet uitzichzelf contact op) eindelijk een afspraak over anderhalf maand op 26 april. Echter nu de avond van te voren plots afgezegd. Monteur meld we moeten maar wachten en bij haast nolte de volgende dag na 10 uur bellen. Je zou verwachten dat een bedrijf als nolte toch wel invalers heeft. Of op zijn minst voor 17:00 afzegt daar de monteur vanmorgen al wist dat hij niet kon komen.
Daar gaat dus onze snipperdag.

Wij hebben er een hard hoofd in of dit nog goed komt.
Ook de vraag van 1,5 week terug over een onderplint die krom is komen te staan nog steeds geen antwoord.
Update volgt zodra we weten of onze Nolte keuken ooit afkomt

Helpt u andere klanten bij het zoeken naar de meest waardevolle recensies.
Vond u deze beoordeling behulpzaam?

» ja » nee

DROOMKEUKEN GEZOCHT? NU VINDEN!